Zákaznická linka: +420 608 278 809 (Po – Pa: 11:00 – 17:00)

 

Nejprodávanější sedací soupravy: TOP 3 modelové řady na Nabytok4you

Najít tu správnou sedačku není vždy jednoduché. Musíte zvážit rozměry, barvu a také design. Rozhodli jsme se proto podat vám pomocnou ruku a přiblížit vám ty nejprodávanější sedací soupravy z naší nabídky. Přečtěte si více o našich TOP 3 modelových řadách sedacích souprav a zjistěte, čím jsou výjimečné. Možná najdete i tu svoji novou sedací soupravu.

Nejprodávanější sedací soupravy na Nabytek4you

Mezi nejprodávanější sedací soupravy na našem e-shopu patří jednoznačně modelová řada PRESSO. Sedačky této řady spojují v sobě exkluzivitu, pohodlí a funkčnost. Naleznete mezi nimi velké rohové sedačky a také sedací soupravy ve tvaru U. Sedačky PRESSO jsou oblíbené zejména díky svým moderním funkcím. Co všechno vám poskytnou?

  • Polohovatelné opěrky hlavy
  • Vestavěný minibar
  • Držáky na sklenice
  • Úložný prostor
  • Možnost rozložení

U našich zákazníků se velké popularitě těší především model PRESSO VIII. Tato velká sedací souprava ve tvaru U má, podobně jako ostatní modely, kvalitní konstrukci a disponuje nastavitelnými opěrkami hlavy. Díky zabudovanému minibaru a držákům na sklenice vám poskytne maximální komfort pro relaxaci během dlouhých večerů. Nezanedbatelným plus je také spací plocha 284×127 cm pro dva, na kterou pohodlně uložíte vaši návštěvu.

2. Modelová řada Vento – nadčasová elegance do každého obývacího pokoje

Hledáte do svého obývacího pokoje sedací soupravu, která v sobě spojuje pohodlí a moderní design? V tom případě vás jistě osloví modelová řada VENTO. Modelová řada nabízí rohové sedačky, a také sedací soupravy ve tvaru U. Moderní design modelové řady VENTO vynikne v jakémkoli interiéru – ať už máte obývací pokoj zařízený v elegantním, venkovském nebo útulném stylu.

Samozřejmost u sedaček je úložný prostor, rozkládání a možnost výběru potahového materiálu. Mezi nejprodávanější sedací soupravy z této modelové řady rozhodně patří rohová sedačka VENTO VIII. Tato moderní, pohodlná sedačka s velkým úložným prostorem vynikne v každém obývacím pokoji. Její elegantní vysoké 10 cm nožičky opticky zvětší prostor a nastavitelné opěrky hlavy vám poskytnou maximální komfort a ležérní sezení.

V případě, že vás tento model zaujal, ale toužíte po velké sedací soupravě ve tvaru U, rozhodně nepřehlédněte naši rozkládací sedací soupravu Vento IX.

3. Modelová řada Grecco – moderní sedačky se svěžím designem

Sedačky z modelové řady GRECCO vypadají krásně moderně, stylově a nadčasově. Jedná se o poměrně nový model v naší nabídce sedaček, který se však rychle dostal do žebříčku nejprodávanějších sedaček.

Všechny sedačky z modelové řady GRECCO jsou velké a mají široké sezení, takže jsou vhodné do větších místností. I přes tyto parametry si však zachovávají punc elegance a nevypadají mohutně ani nemotorně. Mohou za to 10cm vysoké nožičky, které do místnosti přinesou vzdušnost a efekt velkého prostoru. Kromě toho mají všechny sedačky nastavitelné opěrky hlavy, vestavěný minibar a nabíjecí stanici.

Velkou předností sedaček GRECCO je, že perfektně vypadají v různých barevných provedeních. Zaujmou v tradičních barvách jako šedočerná, béžová či hnědá. Nezklamou vás však ani v případě, že toužíte po zelené, modré, růžové či jiné barevné sedačce.

Pokud se vám některá z našich nejprodávanějších sedacích souprav zalíbila, můžete si ji díky našemu konfigurátoru doladit přesně podle vašich představ. Sedačku si můžete vybrat v různých typech látek a barev, díky čemuž dodáte vašemu obývacímu pokoji nebo kanceláři ten správný šmrnc. Splníme všechny vaše představy.

Naše novinky v nabídce

×