Zákaznická linka: +420 608 278 809 (Po – Pa: 11:00 – 17:00)

 

Pohovka do kanceláře: Hledáte eleganci a moderní design nebo vás láká spíše útulnost a komfort? Poradíme vám

Pohovka je neodmyslitelnou součástí každé domácnosti, a to bez ohledu na to, zda máte menší jednopokojový byt nebo velký dům. Na pohovku usadíte návštěvu, odpočinete si na ní po náročném dni, no a jelikož jsou některé i rozkladatelné, můžete na nich pohodlně spát. Pohovky jsou také součástí mnoha kanceláří. Slouží jako posezení pro zaměstnance ve společenské místnosti nebo pro klienty v zasedačce. Podívejte se spolu s námi na to, jaké pohovky jsou do kanceláře vhodné a nechte se inspirovat modely z naší nabídky.

Jaké pohovky jsou do kanceláře vhodné?

Neexistuje jedna konkrétní definice, která by určovala, jaká pohovka je nebo není vhodná do kanceláře. Výběr té správné pohovky do kanceláře je tedy jen a jen na vás – vašem stylu, preferencích a vaší nápaditosti. Přece jen byste však měli zohlednit 3 důležité faktory:

sedacka na lenoseni

Zatížení a frekvence používání pohovky

obyvak

Velikost a rozměry
pohovky

barva

Styl a design
pohovky

1. Zatížení a frekvence používání pohovky

Kvalita by měla být vždy tím prvním a základním kritériem při výběru nábytku. Určitě přece chcete, aby vám vaše nová pohovka vydržela co nejdéle. Při koupi pohovky do kanceláře byste měli zvážit to, jak bude pohovka využívána. Bude se na ní sedět pravidelně nebo bude sloužit pro příležitostné usazení čekajících klientů?

Pokud bude pohovka pravidelně zatěžována, rozhodně vám doporučujeme poohlédnout se po modelu s kvalitní kostrou, potahovým materiálem a samozřejmě také výplní sedáku.

2. Velikost a rozměry pohovky do kanceláře

pohovka do kancelare i pro klienty

Jiným z faktorů, na jejž byste neměli při výběru pohovky do kanceláře zapomínat, je samozřejmě velikost pohovky. Není totiž pohovka jako pohovka. Dostupné jsou menší dvoumístné pohovky, ale i větší třímístné, přičemž na některých se pohodlně usadí i 4 dospělí lidé. Pokud hledáte pohovku do větší předsíně, čekací či společenské místnosti, vybírejte pohovky s většími rozměry. Řešením může být i rohová pohovka, tady však dejte pozor – ne všechny rohové pohovky působí elegantně.

3. Design pohovky do kanceláře

Design a vzhled pohovky do kanceláře je kritérium, při kterém máte naprosto volnou ruku. Pohovku zkombinujte se zbytkem kanceláře, aby dotvářela příjemný, elegantní vzhled místnosti. Pokud patříte k těm odvážnějším, klidně si zvolte výraznější, luxusnější a extravagantnější pohovku. Myslete ale na to, jaký celkový dojem vaše kancelář vytváří.

Důležitou roli ve výběru totiž hraje i to, zda je vaše kancelář laděna do formálního elegantního stylu, nebo jde o útulný „office“, ve kterém se mají zaměstnanci i klienti cítit pohodlně a téměř jako doma. Do formálnějších kanceláří jsou vhodné pohovky s elegantními rovnými liniemi. Do útulnějších prostorů zase můžete vybrat pohovku s polštářovými opěrkami. Ty jsou totiž měkké, pohodlné a působí komfortně už na pohled.

Jaké pohovky do kanceláře najdete u nás v Nabytok4you?

Vybrali jsme pro vás několik pohovek z naší nabídky, které jsou podle nás skvělou volbou do kanceláře. Láká vás vkusná elegance nebo komfortní útulnost?

Pohovky Santé

Pohovky z modelové řady Santé patří k velmi vkusným kouskům. Potěší oči nejednoho milovníka čistého designu. Mají stylový a nadčasový vzhled s moderními opěrkami a elegantními liniemi. Pohovky Santé vám potáhneme libovolným materiálem z naší nabídky. Vybrat si můžete z dvou nebo třípohovky.

Útulné a pohodlné pohovky Olli nebo Bagi

V případě, že hledáte do kanceláře pohodlnou a velmi útulně působící pohovku, určitě nevynechejte naše krásné pohovky s polštářovými opěrkami Olli nebo Bagi.

Pohovka OLLI

Pohovka Olli spojuje eleganci, komfort a chytré rozměry. Působí velmi stylově. V závislosti na barvě, kterou jí zvolíte, může být příjemným a pohodlným „doplňkem“ zařízení vaší kanceláře, případně jejím zářivým středobodem.

V podobném duchu se nese také design pohovky Bagi. Už na první pohled z ní srší komfort a pohodlí. Ať už na tuto pohovku usadíte kolegy, zaměstnance nebo klienty, budou se cítit pohodlně a příjemně – jednoduše jako doma.

Šik pohovky do kanceláře s nastavitelnými opěrkami Siide a Barton

Když se spojí moderní design, současné trendy a funkčnost, vzniknou z toho modely jako Barton nebo Siide. Obě disponují polohovatelnými opěrkami hlavy, díky čemuž se perfektně přizpůsobí každému, kdo si na ně sedne.

Pohovka SIIDE Detail

Pohovka Siide je funkční a designová. Kromě zmíněných opěrek hlavy se vám bude líbit také její zajímavé šití, které krásně vynikne na výraznějších barvách potahových látek.

pohovka barton

Pohovka Barton má atypický design. Díky němu působí téměř až ležérně. Vrchní část zádové opěrky je nastavitelná, což zvyšuje komfort při sezení. Tato pohovka je navíc vybavena také nabíjecí stanicí. To potěší nejednoho čekajícího klienta, který si může jednoduše a pohodlně dobít telefon, případně jiné zařízení.

Nenašli jste tu pravou pohovku do vaší kanceláře?
Prohlédněte si celou nabídku pohovek na našem eshopu a dolaďte si ji v konfigurátoru do dokonalosti.

Naše novinky v nabídce

×